• Suomi
Projektinhallinta
  • Ohjelmistoja, joita niiden toimittajat ovat kuvanneet ensisijaisesti projektinhallintaohjelmistoiksi.
  • Viimeisimmät lisäykset ylimpänä.
  Linkki Osumia
Link   ADMINET – Kotimainen toiminnanohjausratkaisu (Rakentaminen | Talotekniikka | Teollisuus) – Projektinhallinta
Projektinhallintaohjelma sisältää tehokkaat työkalut tarjouslaskennasta seurantaan ja takuuajan huoltoihin. Aikatauluta vaiheet, tarviketarpeet ja työt.
119
  
Link   Tocoman Tuotannonsuunnittelu ja Tocoman Aikataulu rakennusliikkeille
Tuotannonsuunnittelu helpottaa tavoitearvion luomista ja kustannusennusteen päivittämistä ja tehostaa aikataulutusta ja hankintasuunnittelua. Tocoman Aikataulu on aikataulutustyökalu, joka toimiii itsenäisesti tai osana Tocoman-ratkaisua.
147
  
Link   Kosakka - korjausrakentajan tärkein työkalu!
Kosakka on korjausrakentamisen tarpeisiin tehty työnjohto-ohjelmisto, jota käytetään pilvipalveluna.
243
  
Link   Taimer - tekee projektinhallinnasta helppoa
Taimerilla käsitellään kaikki projektin eri työvaiheet: tilauskanta ja tarjoukset, tuntilaskutus, tuotelaskutus, maksupostit, aktiviteetit, resursointi, projektikalenteri, projektiviestintä, muistiot, liitteet sekä mobiilityöskentely.
1441
  
Link   Scrumix
Mutkaton ja monikielinen ketterään projektinhallintaan.
846
  
Link   GroupCamp Project
Web-pohjainen projektinhallintaohjelmisto, tehtävän hallinta, ajan ja budjetin seuranta. Kaikissa tuoteluokissa 30-päivän ilmainen kokeiluversio. Myös ilmainen FREE-tuoteluokka.
760
  
Link   Agresso Business World - Abilita Oy Ab
Agresso Business World on kattava ERP-toiminnanohjausjärjestelmä. Agresso Projektinhallinta auttaa hallitsemaan projektin kaikkia vaiheita ja tehostaa resurssien käyttöä.
679
  
Link   Proveca tehtävienhallinta
Tehtävienhallinta on erittäin helppokäyttöinen tehtävien jakamisen, korjaamisen ja seurannan työkalu, jolla jaat tehtäviä eri henkilöille sekä seuraat ja varmistat läpinäkyvästi, että nämä pienet tai suuret tehtävät tulevat hoidettua.
765
  
Link   Maringo Project Management
Monipuolinen laajennusosa SAP Business One -järjestelmään. Projektien ja resurssien suunnittelu ja hallinta, työajan seuranta, matkalaskut, jne... Maringoa edustaa Suomessa Profiz Business Solution Oyj.
782
  
Link   Mercantus Oy/TimeWorks
Ryhmäkalenterista saadaan selkeä aikajanamuotoinen yleisnäkymä projektiaikatauluista.
788
  
Link   Aava tekee projektinhallinnasta helppoa - Aava Ohjelmistot Oy
Aava Platform on uusi tapa tehdä moderneja, reaaliaikaisia, web-pohjaisia projektinhallintajärjestelmiä, räätälöidysti, nopeasti ja kustannustehokkaasti. ”Arvostimme kustannustehokkuutta, joustavuutta ja aikatauluun sitoutumista"
809
  
Link   Visma Software Oy
Visman ohjelmistoissa projektinhallinta integroituu saumattomasti muihin sovelluksiin kuten myynti- ja ostotilauksiin, tarjouslaskentaan, palkanlaskentaan ja varastokirjanpitoon.
826
  
Link   Proveca-reklamaatiotyökalu
Provecan reklamaatiotyökalulla raportoit, käsittelet ja seuraat niin sisäisiä kuin ulkoisiakin reklamaatiota ja laatupoikkeamia, näin sekä myyjät että johto pysyvät helposti tilanteen tasalla läpinäkyvyyden ja automaattisen tilastoinnin ansiosta.
808
  
Link   Adensy Expert
Helppokäyttöiset työkalut tehtävien, muutosten, dokumenttien ja riskien hallintaan sekä tuntikirjanpitoon. Monipuoliset ja muokattavat raportit projektin seurantaan ja raportointiin. Saatavana myös asiakkuuden hallintatyökalut.
911
  
Link   ValueFrame Oy
ValueFrame PSA Pro soveltuu niin pienille muutaman hengen yrityksille kuin useiden satojen asiantuntijoiden konserneillekin.
1590
  
Link   Epicor for Service Enteprises
Epicor for Service Enterprises (E4SE) on ainutlaatuisen kattava ja joustava palveluyritysten ohjelmistoratkaisu. E4SE on selainpohjainen projektinhallintaratkaisu, jonka ominaisuuksia ovat mm. kustannusten- ja resurssienhallinta, raportointi, tuntiki
1202
  
Link   Severa Oy, Severa PSA
Severa PSA:lla käsitellään kaikki työvaiheet asiakkuudenhallinnasta laskutukseen.Tuotteesta löytyy työkalut projektien ja asiakkaiden hallintaan, työajan ja kulujen seurantaan, laskutukseen, työryhmäkäyttöön ja raportointiin.
1470
  
 
RocketTheme Joomla Templates