DB function failed with error number 1062
Duplicate entry '118629' for key 'PRIMARY' SQL=INSERT INTO `jos_bb2_log` (`ip`, `date`, `request_method`, `request_uri`, `server_protocol`, `http_headers`, `user_agent`, `request_entity`, `key`) VALUES ('54.80.247.119', '2018-06-19 15:55:36', 'GET', '/index.php?option=com_weblinks&catid=21&Itemid=23&lang=fi', 'HTTP/1.1', 'GET /index.php?option=com_weblinks&catid=21&Itemid=23&lang=fi HTTP/1.1 Host: www.toiminnanohjaus.fi\nAccept-Encoding: x-gzip, gzip, deflate\nUser-Agent: CCBot/2.0 (http://commoncrawl.org/faq/)\nAccept: text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8\nIf-Modified-Since: Sat, 21 Apr 2018 05:49:59 GMT\nConnection: close\n', 'CCBot/2.0 (http://commoncrawl.org/faq/)', '', '00000000') ERP Toiminnanohjaus - Linkkejä: liiketoiminta, toiminnanohjaus, taloushallinto, projektinhallinta, asiakashallinta, tuotannonohjaus, CRM, ERP
  • Suomi
Toiminnanohjaus - Etusivu arrow Järjestelmälinkkejä
Henkilöstöhallinto (HRM)
  • Ohjelmistoja, joita niiden toimittajat ovat kuvanneet ensisijaisesti henkilöstöhallinnon järjestelmiksi (mm. palkanlaskenta, rekrytointi ja henkilöstöhallinnon raportointi).
  • Viimeiksi lisätyt ja muutetut ylimpänä.
  Linkki Osumia
Link   Agresso Business World - Abilita Oy Ab
Agresso Business World on kattava ERP-toiminnanohjausjärjestelmä. Agresso Palkat/HR tarjoaa kattavat toiminnot palkkojen, HR:n sekä henkilöstön osaamisen ja kehittämisen hallinnointiin.
671
  
Link   Exact - Bitmill Oy
Exact Palkanlaskenta on oiva väline palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon hoitamiseen. Toiminnan ja tarpeiden muuttuessa Exact Palkanlaskennan käytettävyyttä voi laajentaa joustavasti. Monipuolisuudestaan huolimatta ohjelmisto on miellyttävä ...
710
  
Link   Aava tekee henkilöstöhallinnosta helppoa - Aava Ohjelmistot Oy
Aava Platform on uusi tapa tehdä moderneja, reaaliaikaisia, web-pohjaisia henkilöstöhallinnon järjestelmiä, räätälöidysti, nopeasti ja kustannustehokkaasti. ”Arvostimme kustannustehokkuutta, joustavuutta ja aikatauluun sitoutumista”
909
  
Link   Numeron WFM
Jos toimialasi haastavuus on kaukana puistokävelystä ja haluat hallita työvoimaa kokonaisvaltaisesti, tee yrityksellesi palvelus ja tutustu. Numeronin WorkForce Management järkeistää joka päivä tuhansien töitä.
914
  
Link   Proveca-aloitetyökalu
Erittäin monipuolinen ja läpinäkyvä työkalu henkilöstön kehitysideoiden ja aloitteiden hallintaan. Katso hyödyt tuotekohtaiselta sivulta.
815
  
Link   Oy Abilita Ab, henkilöstöhallinnon ratkaisut
Abilita henkilöstöhallinnon toiminnot sisältävät kaiken tarvittavan tehokkaaseen henkilöstöhallintoon: rekrytoinnin, työsopimukset, seurannan, palkanlaskennan ja raportoinnin. Järjestelmämme soveltuu sekä päivä- että vuorotyöhön.
933
  
Link   Oy Finnvalli Finland Ab
Oy Finnvalli Finland Ab on taloushallinnon ohjelmistojen valmistamiseen, markkinointiin ja tukeen keskittynyt ohjelmistotalo. Yritys valmistaa ja ylläpitää asiakkaiden tarpeet täyttäviä ohjelmistopalveluita.
963
  
Link   Mepco henkilöstönohjaus
Moderni HRM-järjestelmä, jonka toiminnot kattavat palkanlaskennan, raportoinnin, henkilöstöhallinnon ja rekrytoinnin. Perustuu Microsoft-teknologiaan.
1210
  
 

Räätälöity www-haku

RocketTheme Joomla Templates